6361 KA Nuth

[email protected]

terug naar vorige pagina

MO9-1- R.H.C. Concordia MO9-2 : 7 - 7

Afgelopen zaterdag stond er weer een spannende wedstrijd op het programma, tegen Concordia.

Mooi weer hadden we, dus de dag kon al niet meer stuk, iedereen zin om te hockeyen was de vraag waaruit het antwoord volmondig:"JA" was. De wedstrijd begon en meteen was al merkbaar dat dit een moeilijke pot zou kunnen worden, maar wacht eens, BAM een mooie 1-0 voor Nuth uit het niets. De wedstrijd vorderde en we begonnen meer en meer van het weer te genieten en een beetje in slaap te doezelen waardoor Concordia kon counteren waardoor  na op en af gaan het met de rust 3-5 stond. In de rust flinke peptalk gegeven van ouders en coaches om te blijven gaan en samen te spelen. Niet de bal van elkaar afpakken, niet kijken hoe er aangevallen of verdedigd wordt maar elkaar te helpen en mee te rennen.

De 2e helft begon en vrij snel maakte we de aansluitingstreffer 4-5, vervolgens werd het 4-6, 5-6 en 5-7. Oei het roer moest om, de laatste 5 minuten is er vanalles geroepen om te vlammen. Er werd vaker over de bal heen geslagen dan tegen de bal aan maar onder het motto van de aanhouder wint heeft Nuth zich uitstekend hersteld en is het 7-7 geworden en werd er bijna aan beide kanten nog een keer gescoord maar de keepers pareerde deze schoten uitstekend.

Eindoordeel een zeer vermakelijke wedstrijd met een verdiende uitslag; 7-7.